Skip to content
HAY Two-colour Eettafel
HAY Two-colour Eettafel
Vergroten
  • HAY Two-colour Eettafel
1/4
Item 1 of 4

HAY Two-colour Eettafel

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Two-colour Eettafel

Een huwelijk tussen twee materialen op hun best: Dat is eettafel Two-Colour van HAY. Het tafelblad en onderstel van deze ronde eettafel laten zien hoe mooi contrast kan zijn. 

Het tafelblad is vervaardigd uit hoogwaardig Valchromat met lakafwerking op waterbasis ligt op een stalen onderstel dat is voorzien van een poedercoating. Door de materialen in gelijke dikte te combineren ontstaat een uniform silhouet. 

Deze eettafel met uitgesproken persoonlijkheid biedt ruimte voor vier personen en is naast getoonde kleurcombinatie van lichtgrijs en okergeel verkrijgbaar in een breed scala in combinaties en afmetingen.

Shop HAY Two-Colour eettafel exclusief online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1641658
Diameter 120 cm
Hoogte 74 cm
Vorm Rond
Materiaal Organic Valchromat
Kleur Grijs
Merk HAY
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer