Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel Cubo Opbergkast
Henders en Hazel Cubo Opbergkast
Vergroten
  • Henders en Hazel Cubo Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Henders en Hazel Cubo Opbergkast

Levertijd: 8-10 weken

Actie Henders en Hazel tot 400.- shoptegoed cadeau

Ontvang nu bij aankoop vanaf 1299.- aan Henders & Hazel meubels tot wel 400.- shoptegoed cadeau te besteden op de decoratie collectie van Coco Maison in onze woowinkels in Zutphen & Veenendaal! Bijvoorbeeld: 

  • Ontvang 150.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 1299.- t/m 1998.-;
  • Ontvang 225.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 1999.- t/m 2698.-;
  • Ontvang 300.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 2699.- t/m 3498.-
  • Ontvang 400.- shoptegoed cadeau besteding vanaf 3499.- of meer.
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Cubo Opbergkast

Opbergkast Cubo van Henders en Hazel is een ruime opbergkast. Met een royale lade, ruime vakken en drie deuren is de kast zeer geschikt om spullen in op te bergen. Het open vak voorzien van ledverlichting biedt een podium om mooie accessoires te presenteren. De kleur burned oak in combinatie met de antraciet kleurige kastdeurtjes geven de bergkast een warme en stoere uitstraling. Combineer de kast met de andere meubelen uit de Cubo serie. 

Shop de Cubo opbergkast van Henders en Hazel online of in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. 

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640894
Breedte 100 cm
Hoogte 200 cm
Diepte 42 cm
Lengte 42 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Burned Oak
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911754019
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer