Skip to content
Vergroten
  • Henders en Hazel Cubo Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Henders en Hazel Cubo Opbergkast

Levertijd: 8-10 weken

Actie Henders & Hazel: tot 400.- shoptegoed cadeau

Krijg nu bij aankoop van nieuwe Henders & Hazel meubels in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal tot 400.- shoptegoed cadeau aan decoratie-artikelen van COCOmaison. Bij besteding van:

  • 1299.- tot 1998.- ontvang je 150.- COCOmaison shoptegoed;
  • 1999.- tot 2698.- ontvang je 225.- COCOmaison shoptegoed;
  • 2699.- tot 3498.- ontvang je 300.- COCOmaison shoptegoed;
  • vanaf 3499.- ontvang je 400.- COCOmaison shoptegoed.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Cubo Opbergkast

Opbergkast Cubo van Henders en Hazel is een ruime opbergkast. Met een royale lade, ruime vakken en drie deuren is de kast zeer geschikt om spullen in op te bergen. Het open vak voorzien van ledverlichting biedt een podium om mooie accessoires te presenteren. De kleur burned oak in combinatie met de antraciet kleurige kastdeurtjes geven de bergkast een warme en stoere uitstraling. Combineer de kast met de andere meubelen uit de Cubo serie. 

Shop de Cubo opbergkast van Henders en Hazel online of in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. 

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640894
Breedte 100 cm
Hoogte 200 cm
Diepte 42 cm
Lengte 42 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Burned Oak
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer