Skip to content
Koozo Fay Hoekbank
Koozo Fay Hoekbank
Vanaf 3564.-
Vergroten
  • Koozo Fay Hoekbank
1/17
Item 1 of 17

Koozo Fay Hoekbank

Vanaf 3564.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Koozo Fay Hoekbank

Bank Fay van Koozo wordt gekenmerkt door een combinatie van strakke lijnen en ronde vormen: een uitgesproken contrast dat de bank een uitnodigend karakter geeft. De volumineuze rondingen bieden een heerlijk zitcomfort en verzachten de moderne vormgeving van de bank. De elegantie van de bank wordt nog eens benadrukt door de ranke poot waar Fay op steunt.

Fay kent diverse mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen. Met de keuze uit verschillende elementen is er een breed keuzespectrum: van compacte fauteuil tot ruime hoekbank. Deze bank van Koozo is uit te voeren in diverse hoogwaardige stofsoorten in verscheidene kleuren. Voor de poot is er de keuze uit een drietal modellen in verschillende afwerkingen.

Ontdek de mogelijkheden van hoekbank Fay van Koozo in onze woonwinkel in Veenendaal, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Koozo Fay Hoekbank
Koozo Fay Hoekbank
Meer uit de Fay serie Bekijk ook
Meer uit de Fay serie Bekijk ook