Skip to content
Linteloo Chicago Bank
Linteloo Chicago Bank
Van 5700.- Voor 4974.-
Vergroten
  • Linteloo Chicago Bank
1/8
Item 1 of 8

Linteloo Chicago Bank

Van 5700.- Voor 4974.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo Chicago Bank

Exclusief ontworpen door Jan te Linteloo voor het 95-jarig jubileum van Eijerkamp: bank Chicago van Linteloo. Een meesterwerk van design, ontwikkeld met een licht gebogen binnenzijde waardoor het lijkt alsof de bank je een warme omhelzing geeft. Deze unieke bank belichaamt het tijdloze vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. 

Wat de bank bijzonder maakt is de verstelbare rugleuning die op ingenieuze wijze verborgen is. Hierdoor kun je genieten van een ongekend niveau comfort en ondersteuning. Dankzij het modulaire ontwerp kan de bank naar eigen inzicht worden aangepast om zo de gewenste zitopstelling te creëren.De bank heeft de perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning waardoor het een heerlijke plek is om te ontspannen en te genieten van kostbare momenten. Daarnaast is de bank herstoffeerbaar, zo kun je de bank een nieuw leven geven en blijven genieten van het design en comfort.

Ontdek nu exclusief bij Eijerkamp alle mogelijkheden voor Chicago bank uit de collectie van Linteloo of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Prijs is getoond als 2,5 zitsbank in diverse afmetingen, opstellingen en kleuren stof Puglia.

 
Linteloo Chicago Bank
Linteloo Chicago Bank