Skip to content
Sur&Plus Rambla Bank
Sur&Plus Rambla Bank
Vanaf 6418.-
Vergroten
  • Sur&Plus Rambla Bank
1/8
Item 1 of 8

Sur&Plus Rambla Bank

Vanaf 6418.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Sur&Plus Rambla Bank

Designbank Rambla van Sur& Plus is ontworpen door Roel Vandebeek. Roel Vandebeek is een Belgische ontwerper en kunstenaar en heeft zijn persoonlijke visie en ideeën vertaalt in het ontwerp van deze bank. Gebaseerd op onze huidige levensstijlen met als resultaat een architecturaal en tijdloos design. Originele, innovatieve vormen met de perfecte afwerking kenmerken het creatieve karakter van de Rambla bank.

De bank fungeert als een ontmoetingsruimte en dankzij de verplaatsbare, losse armleuningen creëert u uw eigen unieke zitlandschap met daarbij extra zitplaatsen. Het hoge zitcomfort wordt verwezenlijkt door de hoogwaardige koudschuimvulling van 3 lagen met een hoge veerkracht en lange levensduur.

Mogelijkheden
De Rambla bank is verkrijgbaar in diverse elementen in verschillende maten met diverse opties waardoor de bank naar wens kan worden samengesteld. Leverbaar in verschillende (Italiaanse) stoffen en hoogwaardige ledersoorten van enkel de hoogste kwaliteit. Standaard uitgevoerd met zwarte pootjes.

Kom proef zitten en laat u adviseren over de Sur& Plus Rambla bank in onze winkel in Veenendaal!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Sur&Plus Rambla Bank
Sur&Plus Rambla Bank