Skip to content
Vergroten
  • Havee Bow Bank
1/8
Item 1 of 8

Havee Bow Bank

Van 8999.- Voor 7999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Havee Bow Bank

Ontdek de elegante Bow bank uit de collectie van Havee: een gloednieuw ontwerp van Hans Daalder ter ere van het 95-jarig bestaan van Eijerkamp. Een design met een onderscheidende vormgeving die onmiddellijk de aandacht trekt, en zowel tijdloos als luchtig is. De bank wordt gekenmerkt door het elegante en luchtige design.

Het ontwerpproces van de Bow bank begon met inspiratie uit de natuur en de zee, waar vormen vloeiend samenkomen. De vloeiende harmonie van de hoekbank resulteert in een bank die perfect in balans is, dit uit zich in de boogvorm die de arm met de poot verbindt. Zo heeft dit ontwerp een geheel eigen handschrift gekregen. 

De bank is vervaardigd uit koudschuim dat ondersteund wordt door nosagveren, hierdoor heeft Bow een stevig en comfortabel zitcomfort. De bank is gehuld in de verfijnde Rohi-stof. Tevens heeft de bank ook een duurzame kant, met een verwisselbaar bekledingssysteem, dat toekomstige veranderingen in stijl mogelijk maakt zonder de romp te vervangen. 

Stel nu de exclusieve Bank Bow uit de collectie van Havee in diverse kleuren geheel naar wens samen. Vraag nu een offerte aan of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond in grote hoekopstelling exclusief hocker in stof Cleo van Rohi in combinatie met een frame in diverse RAL kleuren.
Havee Bow Bank
Havee Bow Bank
Meer uit de Bow serie Bekijk ook
Meer uit de Bow serie Bekijk ook