Skip to content
Montèl Dean Relaxfauteuil
Montèl Dean Relaxfauteuil
Vanaf 1699.-
Vergroten
  • Montèl Dean Relaxfauteuil
1/13
Item 1 of 13

Montèl Dean Relaxfauteuil

Vanaf 1699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Montèl Dean Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Dean van Montèl is een elegante relaxstoel die voorziet in optimaal zitcomfort. Door de verstelbare rugleuning en voetenklep is het in iedere zithouding goed vertoeven in deze moderne fauteuil. Voor extra comfort en gemak is Dean van Montèl uit te breiden met diverse opties: de stoel is verkrijgbaar in drie verschillende maten, uit te voeren met onder andere een sta-op functie, USB oplaadpunt, lendepomp en accu. Zo is een relaxfauteuil samen te stellen die perfect aansluit op de persoonlijke comfortwensen.

Dean is tevens qua uiterlijk volledig op de persoonlijke woonwensen aan te passen. Met de keuze uit diverse stof- en leersoorten en een combinatie hiervan ontstaat een ontwerp dat perfect in het interieur past.

Ontdek relaxfauteuil Dean van Montèl in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je vrijblijvend adviseren door een van onze comfortadviseurs.

Montèl Dean Relaxfauteuil
Montèl Dean Relaxfauteuil