Skip to content
Vergroten
  • Nolte Calix Commode
1/12
Item 1 of 12

Nolte Calix Commode

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Nolte Calix Commode

Commode Calix van Nolte biedt stijlvolle én functionele opbergruimte voor al uw persoonlijke benodigdheden. De oneindige mogelijkheden maken dit opbergsysteem uitermate geschikt om te integreren in de slaapkamer of andere ruimtes in huis.

De volledig uittrekbare lades zijn af te werken in diverse kleuren en materialen en te voorzien van praktische elementen: zoals de ladeverdelingen en zelfsluitende, gedempte lades.

Stel de Calix commode van Nolte volledig naar wens samen met de keuze uit diverse materialen als hout en glas in verschillende kleuren. Liever een combinatie van lades en een deur! Ook dat is mogelijk met dit veelzijdige kastenprogramma.

Ontdek de samenstellingen, kleuren, materialen en afmetingen van de Calix commode van Nolte in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en laat u adviseren door onze kastexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1586892
Breedte 50-160 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Nolte
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Calix serie Bekijk ook Meer uit deze serie