gratis verzending vanaf € 500
Nolte Calix Commode
Nolte Calix Commode
Vergroten
  • Nolte Calix Commode
1/9
Item 1 of 9

Nolte Calix Commode

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Nolte Calix Commode

Commode Calix van Nolte biedt stijlvolle én functionele opbergruimte voor al uw persoonlijke benodigdheden. De oneindige mogelijkheden maken dit opbergsysteem uitermate geschikt om te integreren in de slaapkamer of andere ruimtes in huis.

De volledig uittrekbare lades zijn af te werken in diverse kleuren en materialen en te voorzien van praktische elementen: zoals de ladeverdelingen en zelfsluitende, gedempte lades.

Stel de Calix commode van Nolte volledig naar wens samen met de keuze uit diverse materialen als hout en glas in verschillende kleuren. Liever een combinatie van lades en een deur! Ook dat is mogelijk met dit veelzijdige kastenprogramma.

Ontdek de samenstellingen, kleuren, materialen en afmetingen van de Calix commode van Nolte in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en laat u adviseren door onze kastexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1586892
Breedte 50-160 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Nolte
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer