Skip to content
Nolte Calix Commode
Nolte Calix Commode
Vergroten
  • Nolte Calix Commode
1/12
Item 1 of 12

Nolte Calix Commode

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Nolte Calix Commode

Commode Calix van Nolte biedt stijlvolle én functionele opbergruimte voor al uw persoonlijke benodigdheden. De oneindige mogelijkheden maken dit opbergsysteem uitermate geschikt om te integreren in de slaapkamer of andere ruimtes in huis.

De volledig uittrekbare lades zijn af te werken in diverse kleuren en materialen en te voorzien van praktische elementen: zoals de ladeverdelingen en zelfsluitende, gedempte lades.

Stel de Calix commode van Nolte volledig naar wens samen met de keuze uit diverse materialen als hout en glas in verschillende kleuren. Liever een combinatie van lades en een deur! Ook dat is mogelijk met dit veelzijdige kastenprogramma.

Ontdek de samenstellingen, kleuren, materialen en afmetingen van de Calix commode van Nolte in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en laat u adviseren door onze kastexperts!

Nolte Calix Commode
Nolte Calix Commode
Meer uit de Calix serie Bekijk ook
Meer uit de Calix serie Bekijk ook