Skip to content
Nolte Sky Kledingkast
Nolte Sky Kledingkast
Vergroten
  • Nolte Sky Kledingkast
1/15
Item 1 of 15

Nolte Sky Kledingkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Nolte Sky Kledingkast

Nolte kledingkast Sky is van alle gemakken voorzien. Deze veelzijdige kast is op maat te maken en daarmee volledig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. Welk model je ook kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Sky kast van Nolte voldoet aan alle hoge Duitse kwaliteitseisen en is vervaardigd uit diverse hoogwaardige materialen als hout, kunststof en glas .

De royale kast met veel opbergruimte is erg flexibel en kan voorzien worden van verschillende accessoires zoals schoenroosters en accessoiresmanden. Naast het accessoire systeem kan de kast ingedeeld en aangepast worden aan grootte van je garderobe.

Nolte Kledingkast Sky is naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in 8 hout kleuren en 10 glaskleuren. De kast kan worden voorzien van een schuifdeur en is verkrijgbaar in 3 hoogtes: 197 cm, 223 cm en 240 cm. De breedte van de kast is mogelijk vanaf 160 cm tot maar liefst 400 cm.

Getoond model kan voorzien worden van diverse soorten verlichting in én aan de kast, ladeninzet elementen, stropdas- en ceintuurhouders, schoenenroosters en wasmanden. Naast de 10 jaar garantie is er tegen meerprijs professionele montage mogelijk.

Bezoek ons Slaap Experience Center in Zutphen en ontdek de mogelijkheden van de Nolte Sky kledingkast!

Nolte Sky Kledingkast
Nolte Sky Kledingkast
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen