Skip to content
Vergroten
  • Nolte Sky Kledingkast
1/15
Item 1 of 15

Nolte Sky Kledingkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Nolte Sky Kledingkast

Nolte kledingkast Sky is van alle gemakken voorzien. Deze veelzijdige kast is op maat te maken en daarmee volledig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. Welk model je ook kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Sky kast van Nolte voldoet aan alle hoge Duitse kwaliteitseisen en is vervaardigd uit diverse hoogwaardige materialen als hout, kunststof en glas .

De royale kast met veel opbergruimte is erg flexibel en kan voorzien worden van verschillende accessoires zoals schoenroosters en accessoiresmanden. Naast het accessoire systeem kan de kast ingedeeld en aangepast worden aan grootte van je garderobe.

Nolte Kledingkast Sky is naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in 8 hout kleuren en 10 glaskleuren. De kast kan worden voorzien van een schuifdeur en is verkrijgbaar in 3 hoogtes: 197 cm, 223 cm en 240 cm. De breedte van de kast is mogelijk vanaf 160 cm tot maar liefst 400 cm.

Getoond model kan voorzien worden van diverse soorten verlichting in én aan de kast, ladeninzet elementen, stropdas- en ceintuurhouders, schoenenroosters en wasmanden. Naast de 10 jaar garantie is er tegen meerprijs professionele montage mogelijk.

Bezoek ons Slaap Experience Center in Zutphen en ontdek de mogelijkheden van de Nolte Sky kledingkast!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1594729
Breedte 2 160 cm
Hoogte 225-242
Diepte 64 cm
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Nolte
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer