gratis verzending vanaf € 500
Odesi Belly Rond Eettafel
Odesi Belly Rond Eettafel
Vergroten
  • Odesi Belly Rond Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Odesi Belly Rond Eettafel

Levertijd: Meer dan 12 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Odesi Belly Rond Eettafel

Eettafel Belly van Odesi, ontworpen door Kees Marcelis, is een bijzonder design item voor in uw interieur. De onderkant van het tafelblad kent een bijzondere sculptuur van lagen waardoor de bijzondere vormgeving van de Belly wordt geaccentueerd. De tafel is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. De metalen driepoot onder de tafel is uitgevoerd in dezelfde kleur als de onderzijde van het tafelblad en zorgt er door zijn vormgeving en positionering voor dat er voor iedereen aan tafel voldoende beenruimte is. 

Eettafel Belly is uitgevoerd met een tafelblad van Fenix. Dit onderhoudsarme materiaal is ontwikkeld volgens de nieuwste nanotechnologie en heeft een verharde toplaag. Het oppervlak voelt zacht aan en laat geen vingerafdrukken achter op het tafelblad. Tevens is de toplaag antistatisch waardoor stof zich nauwelijks hecht aan de tafel. Kleine krassen in het Fenix tafelblad kunnen makkelijk worden hersteld door middel van warmte en met de bijgeleverde melamine spons.

Eettafel Belly van Odeis is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1538594
Diameter 130 cm
Hoogte 75 cm
Vorm Rond
Materiaal Hout
Materiaal tafelblad Fenix
Kleur Bianco Kos
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Wit
Merk Odesi
Woonstijl  Design
Barcode 9900000328818
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer