Skip to content
Studio HENK Base Kruk
Studio HENK Base Kruk
Vergroten
  • Studio HENK Base Kruk
1/7
Item 1 of 7

Studio HENK Base Kruk

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Base Kruk

Minimalistisch maar uiterst functioneel: kruk Base uit de collectie van Studio HENK is een echte allemansvriend. Geïnspireerd op de natuur, brengt kruk Base je terug naar de basis. 

Het design van deze extra zitplaats of bijzetter -jij kiest- wordt gekenmerkt door zijn vernieuwende constructie en de schoonheid van bijzondere details. Het uitgangspunt voor de Base collectie is het accentueren van de constructies van ontwerpen. Dat uit zich in de bijzondere houtverbindingen en het feit dat er geen schroeven zijn gebruikt om de kruk te monteren. 

Naast getoonde uitvoering in gerookt en gebeitst eikenhout is, als vanzelfsprekend, ook de Base kruk uit de collectie van Studio HENK naar eigen wens uit te voeren. Met de keuze uit vier verschillende kleurafwerkingen, is er altijd een exemplaar dat past bij jouw interieur. 

Gecharmeerd van de Base kruk en de filosofie achter het ontwerp? De Base collectie van Studio HENK bestaat tevens uit eettafels, eetkamerbanken en stoelen. Shop kruk Base nu online!

 
  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Studio HENK Base Kruk
Studio HENK Base Kruk