• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering
woon musthave: de industriële eettafel woon musthave: de industriële eettafel

Woon musthave: de industriële eettafel

Stoer en een echte allemansvriend: de industriële eettafel is door zijn veelzijdigheid in de loop der jaren een echte woon musthave geworden! De stoere tafels zijn veelal vervaardigd uit robuuste materialen als hout, metaal en beton en geïnspireerd op de oersterke werkbanken die begin vorige eeuw veel werden gebruikt in ambachtelijke werkplaatsen en fabrieken. 

Wist je dat…
Een industriële eettafel vaak een duurzame keuze is? Veel industriële tafels worden gemaakt van gerecyclede materialen als verweerd hout, oud metaal of houtsnippers voor een betonlook tafelblad.

Woon musthave: de industriële eettafel

Grote robuuste houten eettafel

Grote oude fabrieken en verlaten loodsen vormen de belangrijkste inspiratiebron voor industriële interieurs zoals we die tegenwoordig veel zien. Niet zo gek dus, dat een houten industriële eettafel vaak groot en robuust is. Heb je een ruime eethoek? Dan komt een grote houten eettafel goed tot zijn recht. Hoe dikker het tafelblad, hoe robuuster de uitstraling van de tafel. Wil je de eethoek het liefst een zo stoer mogelijk uiterlijk geven? Kies dan voor een doorleefde houten tafel waarin de noesten en nerven van het hout nog goed zichtbaar zijn. Zo komt je industriële eethoek echt tot leven!

Woontip: is er in jouw interieur voldoende ruimte voor een grote eettafel, maar wil je wel graag dat de eethoek ruimtelijk blijft? Kies dan voor een tafel met een robuust tafelblad en een rank metalen onderstel. Zo versterk je het stoere karakter van de tafel en geniet je van een ruime tafel, zonder dat je eethoek zwaar en vol oogt. 

Industriële eettafel >

Een ronde industriële eettafel

Is je eethoek compact, maar zie je wel graag een robuuste industriële eettafel terug in je interieur? Een ronde industriële eettafel biedt uitkomst! Deze tafels hebben dezelfde stoere uitstraling als een rechthoekig industrieel exemplaar, maar nemen een stuk minder ruimte in. Zeker wanneer je kiest voor een tafel met een kruispoot in het midden onder het tafelblad. Hierdoor verlies je geen kostbare ruimte om stoelen te plaatsen en kun je gewoon comfortabel tafelen met meerdere personen. 

Ronde eettafel >

De industriële betonnen eettafel

Stoer en robuust, maar toch tijdloos: een industriële betonnen eettafel geeft je eethoek een stoere uitstraling zonder dat je gebruik hoeft te maken van zware, donkere materialen. Een betonnen tafel is vaak voorzien van een strak afgewerkt tafelblad en uitgevoerd met een contrasterende onderstel in zwart metaal: een basic combinatie die in verschillende woonstijlen en interieurs perfect tot zijn recht komt. 

Industriële betonnen eettafel >

De hoogte in met een industriële bartafel

Kies jij liever voor anders dan anders? Kijk dan eens naar een industriële bartafel. Deze hoge tafel wordt ongetwijfeld de blikvanger van je eethoek of keuken. Door de bartafel te combineren met een paar comfortabele barstoelen, creëer je een sfeervolle en stoere eethoek waar het heerlijk tafelen is. 

Woontip: heb je niet zo’n ruime eethoek of keuken en eet je meestal met z’n tweeën, maar heb je ook graag vrienden over de vloer? Kies dan voor een uitschuifbare bartafel. Zo bespaar je kostbare ruimte in huis, maar creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen wanneer je deze nodig hebt. Uitschuifbare bartafels vind je in de collectie van onder andere Henders & Hazel en XOOON

Industriële bartafel >

Industriële eettafels > Industriële ronde eettafels > Industriële bartafels >

Shop industriële eettafels: