Skip to content

Woontrend 2024 Bold & Funky

Comfy meubels in XXL formaat, seventies stoffen die een comeback maken én funky vormen die je interieur een fijne anders-dan-anders twist geven. Ontdek de Bold & Funky woontrend van 2024.

Seventies vibes Met mosgroen & warm hout

Zeg je Bold & Funky, dan zeg je jaren zeventig. De Bold & Funky woontrend van 2024 is dan ook een trendy knipoog naar dit kleurrijke decennium waar het met stoffen en patronen niet gek genoeg kon. Bijna vijftig jaar later zien we weer lekker veel velvet stoffen van mosgroen tot lila, verticale houten latjes én – heel erg jaren ’70 – lekker grote comfy meubels. Van zitkuil look-a-like tot royale eetkamerstoel voor eindeloos lang comfortabel tafelen. Wat we nu anders doen? Drukke prints laten we achterwege en kleuren zijn meer vergrijsd voor rust en eenheid.

Woontrend 2024: Bold & Funky

Lekker grote meubels Om heerlijk te ontspannen

Een van de fijnste flashbacks naar de jaren ’70: royale meubels met heerlijk comfort. Ken je de zitkuil nog? Met een XXL elementenbank creëer je zelf eenvoudig zo’n fijne zitplek, maar dan in een eigentijdse jas en met eindeloos veel flexibiliteit. Heel veel elementenbanken stel je helemaal zelf samen. Kies de ideale opstelling, vormen, kleuren en materialen en voilà: daar is de zitkuil van je dromen. In woontrend Bold & Funky kiezen we voor een mosgroen velvet exemplaar met een ronde hoek: lekker seventies, maar toch helemaal van nu. Schuif voor extra zitplaatsen en dynamiek een fauteuil bij de bank. Liefst natuurlijk in een contrasterende kleur voor een funky touch.

Woontrend 2024: Bold & Funky

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Woontrend 2024: Bold & Funky
Woontrend 2024: Bold & Funky
Woontrend 2024: Bold & Funky

Kleurentrend 2024: vergrijsde tonen met een vleugje pit

Het kleurenpalet in woontrend Bold & Funky bestaat uit vergrijsde groenen als olijf, paarstinten en good old karamel. Stuk voor stuk opvallende kleuren, maar door ze af te zwakken met een grijze ondertoon vormen ze samen juist een perfect kloppend en warm kleurenpalet waarmee je – ook terwijl je flink wat kleur gebruikt – toch rust creëert in huis. Win-win! Wil je een vleugje pit toevoegen? Met een kleurstatement in kobaltblauw zit je in deze kleurencombinatie helemaal goed. Van sierkussen op de bank tot kunstwerk aan de muur of kobalt bijzetter: jij kiest!

Trendkleuren
 • Flexa
  Citroengras
 • Flexa
  Vol Framboos
 • Flexa
  Puur Bubbels
 • Flexa
  Puur Golven
Woontrend 2024: Bold & Funky
Woontrend 2024: Bold & Funky
Woontrend 2024: Bold & Funky

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl