• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Retro voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Retro voorjaar 2019

Retro - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Retro


Een samenkomst van bijzondere materialen, inspirerende contrasten en de trendkleuren van dit voorjaar: kom binnen in het woonhuis van de jaren ’70 in de vtwonen Stijl Studio Retro!

 

Laat je meenemen door de glamour van deze elegante woonstijl met ranke vintage meubels, opvallende designitems en in het oog springende details: de cognacleren hoekbank heeft een gecapitonneerde zitting en de vintage salonfauteuil in donkergroene ribstof is afgezet met decoratieve antieken koperen studs. De iconische opbergkast van Pastoe in basalt doorbreekt de vele glooiende lijnen in de retro woonstijl en aaibare accenten in lichtroze creëren een zachte en uitnodigende sfeer!

vtwonen Stijl Studio Retro collage

In 5 stappen naar een Retro interieur:

Stap 1
Kies voor diepe kleuren zoals donkerblauw, flessengroen en bordeaux rood in combinatie met zachte poedertinten zoals blozend roze.

Stap 2
Ga voor bijzondere mix van materialen: mix donker walnoothout, ribstof, kruk, keramiek, vilt, fluweel, marmer, webbing en terrazzo. Niets is te gek!

Stap 3
Met ronde organische meubels op pootjes geef je de retro woonstijl een elegante sfeer en houd je de woonruimte ruimtelijk en luchtig.

Stap 4
Maak de retro woonstijl helemaal van nu met strak vormgegeven tijdloze Scandinavische design meubels en opvallende designverlichting.

Stap 5
Voeg gerookt glaswerk, vintage keramiek en goudkleurig brass  toe voor een retro touch in de vtwonen Stijl Studio Retro!

verf & behang vtwonen Stijl Studio Retro

Producten uit deze Stijl Studio: