Skip to content
Henders en Hazel Cloud Fauteuil
Henders en Hazel Cloud Fauteuil
Vergroten
  • Henders en Hazel Cloud Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Cloud Fauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Cloud Fauteuil

Ontdek de draaifauteuil Cloud van Henders & Hazel, die speciaal voor ons 95-jarige bestaan is uitgevoerd in een exclusieve bouclé stof en daardoor nergens anders dan bij Eijerkamp verkrijgbaar is. De combinatie van de exclusieve stof met de ronde vorm en zwarte ronde draaivoet geeft de fauteuil een trendy uitstraling. Maar dat is nog niet alles, want deze fauteuil doet zijn naam eer aan; het voelt alsof je op wolken zit. Neem plaats en laat je omarmen door het heerlijke zitcomfort van deze ronde stoel. Dankzij het draaibare onderstel kun je de stoel moeiteloos bijdraaien, bijvoorbeeld vanuit de televisie naar je partner om gezellig even bij te praten.

Vier ons 95-jarige jubileum met ons mee en voeg de Henders & Hazel Cloud Fauteuil toe aan jouw interieur. Shop deze exclusieve eetkamerstoel gemakkelijk online of breng een bezoek aan onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal om deze bijzondere fauteuil zelf te ervaren.

Prijs is als getoond in exclusieve jubileum stof Dream in vijf verschillende kleuren.

Henders en Hazel Cloud Fauteuil
Henders en Hazel Cloud Fauteuil
Meer uit de Cloud serie Bekijk ook Meer uit deze serie