Skip to content
PUUUR Thompson Highboard
PUUUR Thompson Highboard
Van 3999.- Voor 3399.-
Vergroten
  • PUUUR Thompson Highboard
1/6
Item 1 of 6

PUUUR Thompson Highboard

Van 3999.- Voor 3399.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over PUUUR Thompson Highboard

Kast Thompson uit de collectie van PUUUR is een bestaand model, nu verkrijgbaar in een exclusieve lichtgrijze kleur, ter ere van het 95-jarig bestaan van Eijerkamp. De kast wordt gekenmerkt door het tijdloze ontwerp, en belichaamt met zijn verfijning de essentie van het merk PUUUR. 

Niet alleen is Thompson een stijlvolle toevoeging voor in het interieur, de kast biedt ook voldoende opbergruimte door de twee kastdeuren. Berg hierin al je spullen op, terwijl de kast jouw woonruimte een unieke charme geeft. Hierdoor komt de harmonie tussen vorm en elegantie tot leven, waarbij design wordt versterkt door praktische bruikbaarheid. De elegante kast heeft ook een duurzame kant: Thompson is namelijk vervaardigd uit hoogwaardig MDF met eiken fineer, en rust op een stalen onderstel, waardoor een speels effect ontstaat.

Vraag een offerte aan voor kast Thompson in de exclusieve kleur Fusion uit de collectie van PUUUR of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Vanaf prijs is als getoond in exclusieve uitvoering in beige kleur Fusion met een matte of metallic afwerking in afmeting 100x40x160cm.

PUUUR Thompson Highboard
PUUUR Thompson Highboard