Skip to content
Rolf Benz Linea Bank
Rolf Benz Linea Bank
Vanaf 2052.-
Vergroten
  • Rolf Benz Linea Bank
1/15
Item 1 of 15

Rolf Benz Linea Bank

Vanaf 2052.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Rolf Benz Linea Bank

Rolf Benz Linea: ervaar ongeëvenaard zitcomfort en geniet van helder, puristisch design dat naadloos past in uiteenlopende moderne woonsferen. Met een breed scala aan elementen is de Linea van Rolf Benz naar eigen wens samen te stellen van een compacte fauteuil tot een royaal zitlandschap. De binnenromp van de Linea zitmeubelen is voorzien van nosag veren voor aangenaam comfort.

De Classic variant van deze bank is voorzien van een vulling van polyurethaanschuim, de Lounge uitvoering van een zitting met koudschuim. Componeer je eigen Rolf Benz Linea bank naar wens met de keuze uit verschillende zitelementen en vele rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. Kies uit een van de twee beschikbare zithoogtes om ook het comfort te personaliseren.

Bezoek onze Eijerkamp woonwinkels en laat je adviseren over de mogelijkheden van Rolf Benz’ Linea.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1652939
Breedte 173 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 84 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Rolf Benz
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer