gratis verzending vanaf € 500
Schramm Nature Cotton 05 Topmatras
Schramm Nature Cotton 05 Topmatras
Vergroten
  • Schramm Nature Cotton 05 Topmatras
1/1
Item 1 of 1

Schramm Nature Cotton 05 Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Schramm Nature Cotton 05 Topmatras

Schramm topper Lotus Nature Cotton 05 uit de collectie van het steeds zeldzamer wordende Duits familiebedrijf is 100% natuurlijk en gevuld met fijne, biologische katoen. Het katoen is in staat veel vocht op te nemen en zorgt voor een aangenaam en koel slaapklimaat. De Lotus Nature Cotton 05 topper is perfect afgestemd op het tweematrassensysteem van Schramm en de ideale aanvulling voor een puur en koel slaapgenot!

Eigenschappen:
-    Tijk: 63% viscose en 37% katoen
-    Vulling: Biologische katoen (800gr/m²)
-    Natuurlijke materialen
-    Koel slaapklimaat
-    3 cm. hoog
-    Diverse maten

De Lotus Nature Cotton 05 topper van Schramm wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Doorlopend in een stuk waardoor een tweedelig matras zich d.m.v. een rits eenvoudig laat combineren tot één geheel. 

Kom proef liggen en laat u deskundig adviseren over de Lotus Nature Cotton 05 topper in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1569299
Breedte 90 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Katoen
Kleur wit
Merk Schramm
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer