Skip to content
Vitra HAL Lounge Fauteuil
Vitra HAL Lounge Fauteuil
Vanaf 2550.-
Vergroten
  • Vitra HAL Lounge Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Vitra HAL Lounge Fauteuil

Vanaf 2550.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Vitra HAL Lounge Fauteuil

Fauteuil HAL Lounge van Vitra. Een ontwerp van designer Jasper Morrisons uit 2021. Een moderne herinterpretatie van een alom bekend ontwerp, een comfortabele fauteuil voorzien van hoge rugleuning en vier simplistische poten. Hiermee sluit het design naadloos aan bij de signatuur van Morrisons: een geperfectioneerde weergave van een vertrouwde standaard. Fauteuil HAL wordt gekenmerkt door zijn ingetogen vormgeving en tijdloze karakter.

Ondanks zijn compacte formaat is loungestoel HAL van Vitra bijzonder comfortabel. De fauteuil is voorzien van zachte zit- en nekkussens en biedt, mede dankzij de hoge arm- en rugleuning, een prettige ondersteuning aan het lichaam wanneer wordt plaatsgenomen. Voor extra comfort is de HAL loungefauteuil te combineren met een bijpassende ottoman.

Als kenmerkend voor de iconische ontwerpen van Vitra, is ook de HAL fauteuil uit te voeren in een breed scala van stof- en leersoorten in verschillende kleuren. Zo ontstaat een ontwerp dat naadloos aansluit bij de persoonlijke interieurwensen. HAL Lounge is verkrijgbaar met geïntegreerd zitkussen of los zitkussen. Zowel de lounge chair als de ottoman worden geleverd met verwijderbare hoezen.

Ervaar het sublieme comfort van de Vitra HAL loungefauteuil nu bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs vertellen je graag over de eindeloze mogelijkheden.

Vitra HAL Lounge Fauteuil
Vitra HAL Lounge Fauteuil