Skip to content
Arco Cast Eettafel
Arco Cast Eettafel
Vanaf 4877.-
Vergroten
  • Arco Cast Eettafel
1/10
Item 1 of 10

Arco Cast Eettafel

Vanaf 4877.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Cast Eettafel

Eettafel Cast, ontworpen door designer Jorre van Ast, van het bekende meubelmerk Arco is onderdeel van project 'Local Wood' van Arco. Dit initiatief verwijst naar het gebruik van hout uit de buurt van de fabriek. Hierdoor wordt de negatieve impact op het milieu verminderd en zorgt het voor een duurzame oplossing. Kenmerkend voor deze eetkamertafel is het gerecyclede gietijzeren onderstel dat verfijnd afbuigt in de hoeken. Dit moderne onderstel vormt de basis voor het 100% PEFC-gecertificeerd massiek eikenhouten tafelblad. Het tweedelige tafelblad wordt aan het einde afgewerkt met een watergedragen lak. 

Eetkamertafel Cast is volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en materialen. Ontdek de vele mogelijkheden van deze stijlvolle eetkamertafel Cast van Arco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!
Arco Cast Eettafel
Arco Cast Eettafel