Skip to content
Arco Joist Eettafel
Arco Joist Eettafel
Vanaf 5748.-
Vergroten
  • Arco Joist Eettafel
1/15
Item 1 of 15

Arco Joist Eettafel

Vanaf 5748.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Joist Eettafel

Eettafel Joist van Arco is ontworpen door Jorre van Ast op basis van het “design to disassembly” principe. Dit betekent dat de tafel volledig gedemonteerd kan worden en ieder onderdeel gerecycled kan worden. Door de ronde vorm en de centrale poot heeft de tafel veel ruimte en bewegingsvrijheid. Ook geeft het ronde aspect het voordeel dat iedereen elkaar aan kan kijken, de tafel is daarom erg ‘sociaal’.

Het tafelblad is vervaardigd uit massief eikenhout en is verkrijgbaar in de kleuren naturel, white, pure, smoke, morado, black en carbon. Tevens kan het blad afgewerkt worden met diverse (kleur)oliën. Het onderstel bestaat uit een kolom die is vervaardigd van gegoten aluminium. De bijzondere ribben van de kolom zijn tot stand gekomen door zandgieten.   

Naast de ronde uitvoering kan Joist ook in ovale vorm of volledig op maat gemaakt worden. Ontdek alle mogelijkheden en laat je adviseren over eettafel Joist van Arco in onze woonwinkel in Zutphen!

Arco Joist Eettafel
Arco Joist Eettafel