Skip to content
Bert Plantagie Renio Bank
Bert Plantagie Renio Bank
Vanaf 2471.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Renio Bank
1/11
Item 1 of 11

Bert Plantagie Renio Bank

Vanaf 2471.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Renio Bank

Eigentijds en uiterst comfortabel: bank Renio uit de collectie van bert plantagie wordt gekenmerkt door sobere lijnen, een strakke stoffering en chique rugborden. De bank staat hoog op zijn ranke onderstel, waardoor het ontwerp een luchtige indruk wekt. De hoogwaardige afwerking maakt de bank, in combinatie met bovengenoemde kenmerken, uitermate geschikte voor plaatsing in de vrije ruimte.

Bank Renio van bert plantagie is verkrijgbaar als 2, 5-zits, 3-zits en 3, 5-zitsbank en te bekleden in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van bank Renio in onze bert plantagie stores in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en laat u adviseren!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602504
Breedte 195 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 98 cm
Materiaal Leer
Kleur Cognac
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer