• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Design najaar 2019 vtwonen Stijl Studio Design najaar 2019

Design

vtwonen Stijl Studio Design

Designfavorieten komen samen in de vtwonen Stijl Studio Design. Verschillende Europese gebieden zijn vertegenwoordigd in dit moderne interieur: stijlvol Zuid-Europa en minimalistisch, vooruitstrevend Scandinavië vormen een spannende mix met iconische Nederlandse klassiekers en gloednieuw Dutch Design van jonge, talentvolle ontwerpers. Samengebracht in een ingetogen kleurenpalet komen de ontwerpen stuk voor stuk perfect tot zijn recht!

vtwonen Stijl Studio Design zithoek

Speels lijnenspel in een traditionele indeling

De indeling van vtwonen Stijl Studio Design is traditioneel maar verrassend: de zithoek en het eetgedeelte zijn duidelijk van elkaar gescheiden maar vormen toch een eenheid door een combinatie van kleuren, materialen en vormen die in de gehele ruimte zijn toegepast. Grafische elementen worden, zowel in het zitgedeelte als in de eethoek, doorbroken door zachte ronde vormen en organische lijnen wat voor verbinding tussen het woon- en eetgedeelte zorgt.

meer vtwonen Stijl Studio's

Tip van de stylisten:
Ronde vormen en strakke lijnen sluiten elkaar niet uit, maar vullen elkaar juist perfect aan. Door een kubistisch vormgegeven hoekbank te combineren met een set ronde bijzettafels doorbreek je het geheel en voorkom je dat je zithoek voorspelbaar en eentonig wordt. Hetzelfde gebeurt in de eethoek: het houten dressoir van Treku is strak en minimalistisch vormgegeven en vormt een prachtig contrast met de ronde Belly eettafel van Odesi.

Wandpaneel voor je televisie

In veel interieurs is de televisie met het bijbehorende televisiemeubel bepalend voor de indeling en inrichting van de zithoek. In de vtwonen Stijl Studio Design is de televisie bijna onzichtbaar aan de zithoek toegevoegd. Nieuwsgierig hoe je dit zelf aanpakt? Lees snel verder!

woonoplossing televisiepaneel

vtwonen Stijl Studio Design eethoek


Iconische klassiekers in de mix met nieuw design

In vtwonen Stijl Studio Design gaan iconische designklassiekers in de mix met klassiekers van de toekomst. De iconische Orange Slice fauteuil van Artifort in de zithoek steelt de show in het interieur en komt tot leven door de dieptewerking van de roze 3D-stof. De royale hoekbank in de zithoek is een comfortabele toevoeging en maakt van de woonkamer een fijne plek om met het hele gezin samen te komen.  

Een spannende mix van kleuren en innovatieve materialen

Met een spannende mix van kleuren en innovatieve materialen komt de vtwonen Stijl Studio Design tot leven! De exclusieve vergrijsde groene tint van de eettafel vormt het uitgangspunt voor het kleurenpalet van deze moderne woonstijl. De diepgroene tint van het onderhoudsvriendelijke Fenix tafelblad is de inspiratiebron voor de donkere tinten in het designinterieur en wordt doorgevoerd in de draaifauteuil in de zithoek en in de sprankelende groene tint op de muur. De zachtroze tinten, hout en een diversiteit aan aaibare stoffen als wol en fluweel verzachten de heldere tinten.

kleuren & materialen vtwonen Stijl Studio Design

Tip van de stylisten:
Een contrasterende, uitgesproken kleur doet veel voor je interieur. In de vtwonen Stijl Studio Design zijn terra-tinten stevige kleuraccenten die het design interieur kracht bijzetten. Ze vormen een spannend contrast met donkere blauwtinten en laten de zachtroze meubels nog beter tot hun recht komen.

vtwonen Stijl Studio Design kast


Jouw designfavorieten voor de finishing touch

Een designinterieur is niet compleet zonder de toevoeging van bijzondere designaccessoires en verlichting. Maak een verzameling van jouw persoonlijke favorieten en combineer een iconische houten hanglamp met een moderne XXL booglamp en laat ze verschillende woonfuncties vervullen. Door verschillende soorten verlichting toe te voegen, van hanglamp tot tafellamp, creëer je een spannende mix en kun je verschillende woonfuncties op verschillende manieren uitlichten. De ronde tafellamp op het dressoir is onderdeel van het stilleven én zet de keramieken vazen op de kast in de spotlight terwijl de vloerlamp in de zithoek perfect dienst doet als leeslamp.

vtwonen Stijl Studio Design fauteuil

vtwonen Stijl Studio Design exclusief bij Eijerkamp

Ontdek de vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Design en de andere Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondag om 19.30 uur op SBS6.

interieuradvies afspraak maken

ontdek alle vtwonen make-overs

meer wooninspiratie