• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Koozo

Koozo meubels

Koozo meubels

Koozo meubels staan voor 'goed gezelschap'. Heerlijke comfortabele design banken vervaardigd van hoogwaardige materialen, die u een gevoel van luxe geven. Doordat het productieproces plaatsvindt in eigen land, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Kom proef zitten op de Koozo banken in een van onze winkels en laat u adviseren! Lees verder >

Koozo meubels van tijdloos design

Koozo banken van ultiem comfort

De Koozo meubels staan bekend om de originele en functionele banken, met een goede prijs-kwaliteitverhouding, voorzien van een tijdloze uitstraling. In 2013 maakte Nederland kennis met het exclusieve woonmerk. Koozo banken worden ontworpen door een design team bestaande uit internationale ontwerpers en door het tijdloze design zijn de zitmeubels perfecte te integreren in verschillende interieurstijlen.

Stel uw nieuwe bank naar wens samen

In de prachtige collectie vindt u tijdloze Koozo banken die u voorzien van een ultiem zitcomfort.  Zo bestaat de collectie uit de bankstellen Koozo Robin-Junior, Koozo Ellen en Koozo Sara-Louise. Allen naar wens samen te stellen door de keuze uit diverse opstellingen, van een compacte loveseat of 2,5-zitsbank tot een royale hoekbank. Passend in vele woonruimtes! De meubels worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, met aandacht voor de natuur. Daarnaast wordt de kwaliteit van de Koozo banken gegarandeerd doordat het productieproces in eigen land plaatsvindt.

Koozo meubels bij Eijerkamp

De prachtige Koozo banken kunt u live op showroom bewonderen in onze winkels. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies voor een passend meubel voor uw interieur. Maak kennis met de Koozo (zit)meubels en geniet van een heerlijk zitcomfort!