Skip to content
Harvink Blazoen Fauteuil
Harvink Blazoen Fauteuil
Vanaf 1620.-
Vergroten
  • Harvink Blazoen Fauteuil
1/10
Item 1 of 10

Harvink Blazoen Fauteuil

Vanaf 1620.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Harvink Blazoen Fauteuil

Fauteuil Blazoen van Harvink is een blikvanger in iedere woonruimte. De naam Blazoen is niet toevallig gekozen, maar betekent schild. De rugleuning van het fauteuil heeft een licht gebogen vorm, die een geborgen en veilig gevoel geeft. Om de ronding extra accent te geven, loopt deze door over de gehele zijkant van de relaxstoel. 

De rugleuning van het fauteuil leunt iets naar achteren, waardoor het fauteuil zeer comfortabel zit. Stel je ideale fauteuil samen uit tal van stof- en leerkleuren in mono- of duostoffering. Het frame bestaat uit metaal, en kan in diverse afwerkingen worden geleverd of volledig in hout worden uitgevoerd. Armleggers in Amerikaans noten- of eikenhout zijn optioneel. Maak het fauteuil compleet met bijpassende hocker. Harvink maakt voor de volledige collectie uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en gecertificeerde grondstoffen en materialen. Dat is echt geruststellend genieten van designmeubels!

Kom proefzitten op fauteuil Blazoen van het duurzame Nederlandse merk in een van onze woonwinkels of vraag een offerte aan.

Meer uit de Blazoen serie Bekijk ook
Meer uit de Blazoen serie Bekijk ook