Skip to content
Leolux Frame Marram Vloerkleed
Leolux Frame Marram Vloerkleed
Vergroten
  • Leolux Frame Marram Vloerkleed
1/13
Item 1 of 13

Leolux Frame Marram Vloerkleed

Levertijd: meer dan 12 weken
Stylingadvies bij Eijerkamp

Persoonlijk Stylingadvies

We helpen je graag om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting van je interieur één geheel te maken. Binnen elke woonstijl & ieder budget.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Frame Marram Vloerkleed

Ervaar het gevoel van sfeer en diepte in het interieur met vloerkleed Frame van Leolux. Een ontwerp van Studio Truly Truly speciaal voor het Nederlandse designmerk. Het minimalistische vloerkleed brengt de essentie van kleur en materiaal terug naar de basis. Door gebruik te maken van een verschillende hoogtes in stoffen en een speels kader, benadrukken de kleuren het contrast optimaal en is Frame een genot voor het oog.

Het hoogpolige karpet is geplaatst in een frame van sierlijke franjes, waar rondom het laagpolige kleed ruimte biedt om interessante compositie overlappingen in het interieur aan te moedigen. Leolux vloerkleed Frame is naast getoonde uitvoering in de kleur Marram, verkrijgbaar in een diverse andere kleuren. Met de keuze diverse kleurschakeringen is het vloerkleed in elke woonruimte toe te passen. 

Ontdek vloerkleed Frame van Leolux in onze Leolux Stores in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1650262
Breedte 200 cm
Lengte 300 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Stof
Kleur Marram
Merk Leolux
Woonstijl Design

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.