Skip to content
Leolux Parabolica Fauteuil
Leolux Parabolica Fauteuil
Vanaf 3235.-
Vergroten
  • Leolux Parabolica Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Leolux Parabolica Fauteuil

Vanaf 3235.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Parabolica fauteuil voordeel in diverse promo stof- & leersoorten

Profiteer nu in onze Leolux Select Stores van extra veel voordeel op geselecteerde Leolux modellen in diverse promo stof- en leersoorten en stel jouw nieuwe Leolux meubel(s) naar wens samen. Bijvoorbeeld: 

  • Fauteuil Parabolica in leer Ceras van 4220.- voor 3495.-, uw voordeel is 725.-;
  • Fauteuil Parabolica in leer Senso van 4015.- voor 3295.-, uw voordeel is 720.-; 
  • Fauteuil Parabolica in leer Raffino van 5195.- voor 4095.-, uw voordeel is 1100.-. 

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Parabolica Fauteuil

Fauteuil Parabolica: een iconisch ontwerp uit de collectie van Leolux. De draaifauteuil is een ontwerp van designer Stefan Heiliger voor het Nederlandse merk en is meerdere malen bekroond met prestigieuze design awards. De krachtige, asymmetrische vorm biedt maar liefst drie comfortabele zitposities: in de Parabolica fauteuil kan worden genoten van een actieve zit, normale zit of comfortabele lighouding.

Parabolica van Leolux kent diverse uitvoeringsmogelijkheden. De fauteuil is uit te voeren met een arm links of rechts en te bekleden in diverse hoogwaardige leersoorten en rijke stoffen en tevens te voorzien van een duo-stoffering. Ook het onderstel kent verschillende uitvoeringsopties.

Ontdek het bijzondere design en het unieke comfort van de Leolux Parabolica fauteuil in onze Leolux Stores en laat u adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1552110
Breedte 95 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 150 cm
Materiaal Leer
Kleur Zwart
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer