Skip to content
Leolux Klaar Bijzettafel
Leolux Klaar Bijzettafel
Vergroten
  • Leolux Klaar Bijzettafel
1/7
Item 1 of 7

Leolux Klaar Bijzettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Leolux Klaar Bijzettafel

Een eyecatcher pur sang: bijzettafel Klaar van Leolux. Ontstaan uit een samenwerking tussen de ontwerpers van Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum. Een unieke toevoeging aan het interieur, dankzij het ambachtelijk maakproces dat vooraf is gegaan. Iedere bijzettafel is met de mond geblazen. Hoewel het kleurenschema voor ieder item op dezelfde manier is vastgesteld, is het kleurverloop in iedere tafel dankzij het ambachtelijke proces uniek. 

Getoonde uitvoering bij bijzettafel Klaar is uitgevoerd in de kleur Nougat. De tafel, voorzien van een gravure die de samenwerking van Leolux en het Glasmuseum zichtbaar maakt, heeft een glasdikte variërend van 4 tot 10 mm. Doordat de tafel mondgeblazen is, is ieder exemplaar uniek en kunnen kleine putjes, krasjes en luchtbellen zichtbaar zijn. Naast deze variant is de tafel leverbaar in twee andere kleurenschema’s.

Bezoek onze Leolux Brandstores in Zutphen en Veenendaal om het ontwerp met eigen ogen te bekijken.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1649422
Diameter 32 cm
Hoogte 38 cm
Materiaal Mondgeblazen Glas
Kleur Nougat
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer