Skip to content
QLIV Mito Eettafel
QLIV Mito Eettafel
Van 5293.- Voor 4499.-
Vergroten
  • QLIV Mito Eettafel
1/6
Item 1 of 6

QLIV Mito Eettafel

Van 5293.- Voor 4499.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over QLIV Mito Eettafel

Uniek en organisch: eettafel Mito uit de collectie van Qliv, een exclusief ontwerp van Carolina Wickle voor het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. Kenmerkend aan de eettafel is het organisch gevormde tafelblad, alleen verkrijgbaar bij Eijerkamp. Daarnaast is de tafel met trots en passie geproduceerd in ons eigen land, hierdoor belichaamt deze tafel vakmanschap en is geïnspireerd door de techniek van het buigen van hout. 

Onderscheidend aan de Mito eettafel zijn de rond aflopende tafelpoten. De tafelpoten staan in een speelse hoek en spitsen zich net onder het tafelblad. Deze elegante en eigentijdse vormgeving voegt een vleugje speelsheid toe aan het ontwerp en zorgt voor een verfijnde balans tussen vorm en functie. 

Deze exclusieve eettafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ontdek alle mogelijkheden van eettafel Mito uit de collectie van Qliv nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en laat je adviseren door onze experts. 

Prijs is als getoond in 220 cm, met diverse kleuren eiken en notenhout.

QLIV Mito Eettafel
QLIV Mito Eettafel
Meer uit de Mito serie Bekijk ook Meer uit deze serie