Skip to content
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Vergroten
  • Svane Embrace Latexgel Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Svane Embrace Latexgel Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Svane Embrace Latexgel Topmatras

Geniet van sublieme nachtrust met topper Embrace Latexgel van Svane. Dankzij de kern van hoogwaardige latex wordt het lichaam gedurende de hele nacht optimaal ondersteund. Tevens draagt het materiaal bij aan een snelle temperatuurdaling van het lichaam. Daarbij is de Tencel hoes om de topper gewatteerd met actief ademende Cirrus vezels waardoor bovendien een optimale vochtregulatie wordt geboden. Deze Cirrus vezels hebben een temperatuurregulerende werking en voorkomen dat vocht condenseert: hiermee wordt een droog en aangenaam slaapklimaat gecreëerd. 

Matrastopper Embrace van Svane heeft een hoogte van negen centimeter is te combineren met alle matrassen uit de Svane collectie en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dankzij de ZipTop zijn twee losse toppers eenvoudig met elkaar te verbinden. 

Kom proefliggen op het Svane Embrace Latexgel topmatras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640685
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur Wit
Merk Svane
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van dit merk Svane Meer van dit merk
Bekijk alles van Svane