Skip to content
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Vergroten
  • Svane Embrace Latexgel Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Svane Embrace Latexgel Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Embrace Latexgel Topmatras

Geniet van sublieme nachtrust met topper Embrace Latexgel van Svane. Dankzij de kern van hoogwaardige latex wordt het lichaam gedurende de hele nacht optimaal ondersteund. Tevens draagt het materiaal bij aan een snelle temperatuurdaling van het lichaam. Daarbij is de Tencel hoes om de topper gewatteerd met actief ademende Cirrus vezels waardoor bovendien een optimale vochtregulatie wordt geboden. Deze Cirrus vezels hebben een temperatuurregulerende werking en voorkomen dat vocht condenseert: hiermee wordt een droog en aangenaam slaapklimaat gecreëerd. 

Matrastopper Embrace van Svane heeft een hoogte van negen centimeter is te combineren met alle matrassen uit de Svane collectie en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dankzij de ZipTop zijn twee losse toppers eenvoudig met elkaar te verbinden. 

Kom proefliggen op het Svane Embrace Latexgel topmatras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

 
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Svane Embrace Latexgel Topmatras
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane