Skip to content
Svane Temptation Elastec Topmatras
Svane Temptation Elastec Topmatras
Vergroten
  • Svane Temptation Elastec Topmatras
1/4
Item 1 of 4

Svane Temptation Elastec Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Svane Temptation Elastec Topmatras

Geniet van een goede nachtrust met de Svane topper Temptation Elastec. Met dank aan de innovatieve Cirrus Fiber kern in het Temptation topmatras wordt voorkomen dat dampen tot vloeistof condenseren. Hierdoor geniet je van een optimale ventilatie en blijft de matras schoon en droog. Tevens draagt het bij aan een betere regulatie van de lichaamstemperatuur. 

De Cirrus Fiber kern is gecombineerd met een binnenwerk van Elastec: een hoogwaardig synthetisch materiaal dat in huis ontwikkeld en geproduceerd is. Het materiaal biedt een unieke veerkracht en vormt zich naar het lichaam. Zo draagt het bij aan optimale ergonomie. 

De Svane Temptation topmatras is afgewerkt met Tempstretch textiel. Deze stof bevat CoolPlus, hetzelfde type garen dat onder andere in sportkleding met dry-fit eigenschappen wordt gebruikt. De Tempstretch stimuleert het lichaam zijn temperatuur, indien nodig, effectief te reguleren. 

Matrastopper Temptation Elastec van Svane is te combineren met alle matrassen uit de Svane collectie en verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Kom proefliggen op het Svane Temptation Elastec topmatras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640684
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur Wit
Merk Svane
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van dit merk Svane Meer van dit merk
Bekijk alles van Svane