Skip to content
Svane Temptation Elastec Topmatras
Svane Temptation Elastec Topmatras
Vergroten
  • Svane Temptation Elastec Topmatras
1/4
Item 1 of 4

Svane Temptation Elastec Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Temptation Elastec Topmatras

Geniet van een goede nachtrust met de Svane topper Temptation Elastec. Met dank aan de innovatieve Cirrus Fiber kern in het Temptation topmatras wordt voorkomen dat dampen tot vloeistof condenseren. Hierdoor geniet je van een optimale ventilatie en blijft de matras schoon en droog. Tevens draagt het bij aan een betere regulatie van de lichaamstemperatuur. 

De Cirrus Fiber kern is gecombineerd met een binnenwerk van Elastec: een hoogwaardig synthetisch materiaal dat in huis ontwikkeld en geproduceerd is. Het materiaal biedt een unieke veerkracht en vormt zich naar het lichaam. Zo draagt het bij aan optimale ergonomie. 

De Svane Temptation topmatras is afgewerkt met Tempstretch textiel. Deze stof bevat CoolPlus, hetzelfde type garen dat onder andere in sportkleding met dry-fit eigenschappen wordt gebruikt. De Tempstretch stimuleert het lichaam zijn temperatuur, indien nodig, effectief te reguleren. 

Matrastopper Temptation Elastec van Svane is te combineren met alle matrassen uit de Svane collectie en verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Kom proefliggen op het Svane Temptation Elastec topmatras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Temptation Elastec Topmatras
Svane Temptation Elastec Topmatras
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane