Skip to content
Svane Pure Elastec Topmatras
Svane Pure Elastec Topmatras
Vergroten
  • Svane Pure Elastec Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Svane Pure Elastec Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Pure Elastec Topmatras

Geniet van een goede nachtrust met de Svane topper Pure Elastec. Met dank aan onder andere de vochtregulerende werking en optimalisatie van de luchtventilatie wordt de lichaamseigen temperatuur beter gereguleerd en geniet je van optimaal slaapcomfort.

Deze Pure matrastopper van Svane is voorzien van een Elastec kern: een hoogwaardig synthetisch materiaal dat in huis ontwikkeld en geproduceerd is. Het materiaal biedt een unieke veerkracht en vormt zich naar het lichaam. Zo draagt het bij aan een optimale nachtrust. Tevens is het dus ventilerend en vochtregulerend. 

Matrastopper Pure Elastec van Svane is te combineren met alle matrassen uit de Svane collectie en verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Kom proefliggen op het Svane Pure Elastec topmatras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Svane Pure Elastec Topmatras
Svane Pure Elastec Topmatras
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane