Skip to content
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman
Vergroten
  • Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman
1/7
Item 1 of 7

Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman

De Eames Lounge Chair van Vitra, in 1956 ontworpen door het topduo Charles en Ray Eames, is een van de bekendste designklassiekers uit de collectie van Vitra. Het design van de traditionele clubfauteuil behoort al generaties lang tot een van de bestsellers van Vitra. Het ontwerp van de Lounge Chair is gebaseerd op de uitstraling van een zachte baseball handschoen. Nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp in een exclusieve zachte Bouclé stof Nubia. 

Het luxe design van de stoel in combinatie met het geweldige zachte zitcomfort maakt de stoel een echte eyecatcher. De stoel is bekleed met Nabia stof, een fijne basisstructuur die Lounge Chair aanvult met een levendige en natuurlijke uitstraling. Dit wordt afgewisseld met volumineus bouclégaren die meer diepte geeft aan de fauteuil en een zacht en uitnodigend karakter. De wisselende combinaties van garens in natuurlijke tinten leveren contrasterende of rustige kleurcomposities op met een uitgesproken mediterrane flair. Niet alleen is de fauteuil een lust voor het oog, bij het ontwerpen van de fauteuil stond comfort centraal, waardoor je urenlang kunt genieten van optimaal zitcomfort. 

De fauteuil wordt geleverd met een bijpassende poef en een gepolijst zwart onderstel. De hoezen van de fauteuil zijn verwijderbaar, waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Stof Nabia is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. 

Vraag direct een offerte aan voor deze exclusieve uitvoering van de Vitra Eames Lounge Chair of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond in exclusieve uitvoering in 11 kleuren Bouclé stof Nubia.

Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman