Skip to content
Vergroten
  • Auping Inizio Matras
1/5
Item 1 of 5

Auping Inizio Matras

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Inizio Matras

Auping Inizio matras voldoet aan de hoge standaarden op het gebied van ondersteuning bij liggen, draaien én zitten door de kern van pocketvering. Inizio is Latijns voor beginnend/de basis, maar dit Auping matras is veel meer dan een basismatras!

Door de drie comfortzones en de latex comfortlaag biedt dit matras een uitstekende ligcomfort en perfecte ondersteuning door de veerkracht. Daarnaast zorgen de DPPS pocketveren en het Auping 3D breisel voor een optimale ventilatie gedurende de nacht. De Inizo van Auping is Cradle to Cradle gecertificeerd, dit houdt in dat de matras voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte of her te gebruiken materialen.

Informatie Auping Inizio:
- Kern van DPPS pocketveren (12 cm hoog);
- Onderlaag bestaande uit een latex comfortlaag (20% natuurlatex) en een viltbodem.
- Drie comfortzones; stevig voor de heupen en zachter voor de schouders en benen;
- Voorzien van standaard tijk (niet wasbaar), optioneel mogelijk met afneembare en wasbare tijk;
- Tijk bevat geen wol, perfect voor mensen met een allergie;
- Auping matrassen hoeven niet gekeerd te worden;
- Verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soepel, medium en stevig;
- Twee jaar garantie;
- 90 dagen proef liggen.

Inizo is leverbaar in diverse maten, in breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm.

Kom proefliggen in onze Auping Studio in Zutphen en in Veenendaal en laat je deskundig adviseren over het Auping Inizio matras!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526474
Hoogte 18 cm
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen