Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen
Auping Inizio Matras
Auping Inizio Matras
Vergroten
  • Auping Inizio Matras
1/4
Item 1 of 4

Auping Inizio Matras

Levertijd: Meer dan 6 weken

Actie Gratis hotelovernachting bij aanschaf Auping bed

Geniet nu van een gratis hotelovernachting bij aankoop van een Auping bed! Heb jij heerlijk geslapen in je Auping hotelbed in het Mabi, Kaboom, Marienhage of The Green Elephant Hotel? Thuis kan je net zo lekker slapen op je eigen Auping bed! Koop jij na je overnachting in een van de deelnemende hotels een Auping bed of matras, dan ontvang je de kosten van je overnachting retour!


Slaapadvies op maat

Bij de keuze van een passend matras tot een compleet slaapsysteem in het Slaapadvies Atelier.

meer info

Eijerkamp vertelt over Auping Inizio Matras

Auping Inizio matras voldoet aan de hoge standaarden op het gebied van ondersteuning bij liggen, draaien én zitten door de kern van pocketvering. Inizio is Latijns voor beginnend/de basis, maar dit Auping matras is veel meer dan een basismatras!

Door de 3 comfortzones en de latex comfortlaag biedt dit matras u een uitstekende ligcomfort en perfecte ondersteuning door de veerkracht.  Daarnaast zorgen de DPPS pocketveren en het Auping 3D breisel voor een optimale ventilatie gedurende de nacht. De Inizo van Auping is Cradle to Cralde gecertificeerd, dit houdt in dat de matras voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte of her te gebruiken materialen.

Informatie Auping Inizio:
- Kern van DPPS pocketveren (12 cm hoog).
- Onderlaag bestaande uit een latex comfort laag (20% natuurlatex) en een viltbodem.
- 3 comfortzones; stevig voor de heupen en zachter voor de schouders en benen.
- Voorzien van standaard tijk (niet wasbaar), optioneel mogelijk met afneembare en wasbare tijk.
- Tijk bevat geen wol, perfect voor mensen met een allergie.
- Auping matrassen hoeven niet gekeerd te worden.
- Verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soepel, medium en stevig.
- Hoogte 18 cm
- Maximale draaggewicht  100 kg
- Lange levensduur
- 5 jaar garantie
- 100 dagen proefliggen

Inizo is leverbaar in diverse maten, in breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm.

Kom proef liggen in onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Select Store in Veenendaal en laat u deskundig adviseren over de Auping Inizio matras! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526474
Hoogte 18 cm
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer