Skip to content
EYYE Dura Lounge Hoekbank
EYYE Dura Lounge Hoekbank
Vanaf 3728.-
Vergroten
  • EYYE Dura Lounge Hoekbank
1/16
Item 1 of 16

EYYE Dura Lounge Hoekbank

Vanaf 3728.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over EYYE Dura Lounge Hoekbank

Geïnspireerd op de succesvolle Dura bank van Tom Dissel (1985), ontwierp DesignLab21 voor EYYE de nieuwe Dura Lounge bank. Een modulaire bank die in iedere gewenste opstelling kan worden samengesteld. Van compacte 2,5-zitter, royale hoekbank tot grootse U-bank, met Dura Lounge ontwerp je een zitlandschap naar eigen smaak en interieurwens. 

Dura Lounge heeft een uitnodigende karakter dankzij de zachte rondingen in combinatie met strakke lijnen die vanuit de armleuning langs de gehele lengte van de bank doorlopen. De elementenbank heeft een diepere zit en een zachter comfort dan voorganger Dura, waardoor je geniet van ultiem zit- en loungecomfort. De bank is uit te breiden met extra rugkussens, waardoor je de zitdiepte naar wens inkort van 75 naar 55 cm. Met keuze uit een ruim aanbod aan stoffen en verschillende poten, stel je de bank volledig naar wens samen. De bijpassende poef is in zowel stof als leer verkrijgbaar. 

Kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en ervaar het comfort van EYYE Dura Lounge, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

EYYE Dura Lounge Hoekbank
EYYE Dura Lounge Hoekbank