Skip to content
Harvink New Jazz Bank
Harvink New Jazz Bank
Van 3325.- Voor 2980.-
Vergroten
  • Harvink New Jazz Bank
1/6
Item 1 of 6

Harvink New Jazz Bank

Van 3325.- Voor 2980.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Harvink New Jazz Bank

Laat je omarmen door New Jazz bank van Harvink: een bestaand ontwerp van designer Martin Haksteen in de exclusieve Pigeon-stof, ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. Door de stoffering krijgt deze iconische bank een geheel nieuwe dimensie en een eigentijdse uitstraling. De bank gekenmerkt door de strakke vormgeving en het scherpe lijnenspel.

De bank is uitgevoerd in de Pigeon-stof, een rijke, volle groene stof vervaardigd uit een blend van wol, polyacryl, katoen en viscose. Daarnaast wordt New Jazz gedragen op een rank gecoat onderstel, waardoor de bank een uitnodigend en verfijnd karakter krijgt. Niet alleen is de bank een lust voor het oog, door de hoogwaardige materialen wordt tevens het zitcomfort versterkt. Naast de groene kleur is de bank in vier andere kleuren geheel naar wens samen te stellen of in een speelse stof/ledercombinatie.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor deze exclusieve uitvoering van de New Jazz bank van Harvink of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond in 5 kleuren stof Pigeon.
Harvink New Jazz Bank
Harvink New Jazz Bank
Meer uit de New Jazz serie Bekijk ook
Meer uit de New Jazz serie Bekijk ook