• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Jess Design

Jess Design

Jess Design

Jess Design creëert en produceert design meubels in Nederland. Elke fauteuil of stoel heeft zijn eigen verhaal en wordt met liefde voor design ontworpen, kenmerkend zijn de ongewone vormen en exclusieve materialen. Het merk wordt geïnspireerd door de puurheid van de natuur. Bewonder Jess Design online of in een van onze winkels. Lees verder >

Jess Design

Jess Design: different, seductive & pure

Met Jess Design haalt u een uniek meubelstuk in huis. Door het gebruik van onbewerkte natuurlijke materialen krijgen de meubels een uniek karakter en is geen exemplaar identiek. Zo zijn de Jess Design eetkamerstoelen en fauteuils vervaardigd van onbehandeld leer en ongepolijst staal en metaal. Materialen in de meest natuurlijke vorm voor de beste kwaliteit. Jess Design is gevestigd in Nederland, waar tevens het volledige productie proces plaats vindt. Zo worden ze in iedere stap meegenomen, van het eerste concept tot het uiteindelijke resultaat. Met deze flexibele manier van werken creëert Jess Design elke keer weer een perfect resultaat.

Liefde voor design en de natuur

Jess Design ademt liefde voor design en natuur. Zo heeft elk meubel een eigen verhaal en zijn de texturen van de materialen duidelijk zichtbaar in elk ontwerp en krijgt elk item een unieke en ruwe uitstraling. Al 20 jaar staat Jess, met de passie voor design, dicht bij haar eigen visie en wensen; A piece of designer furniture is not a product to us; it’s a passion. Jess Design wordt niet alleen geïnspireerd door de natuur, ook uit de fashion wereld doen ze veel inspiratie op. Door een constante toevoeging van dezelfde materialen en een touch van nostalgie, passen de meubels perfect bij elkaar.

De unieke vormen van Jess Design

Door de jarenlange ervaring en innovatie van Jess Design, geniet u van een subliem zitcomfort. Maarten van de Goor, directeur van Jess Design vertelt: Life is about daring and comfort is our way of living. De eetkamerstoelen en fauteuils staan niet alleen perfect in elke woning, maar zijn tevens een stijlvolle toevoeging aan een restaurant of hotel. Zo heeft Jess Design al meerdere restaurants, barren en eetcafés mogen inrichten. De meubels zijn onder andere te vinden in restaurant Keizer, benoemd met de titel ‘Best design restaurant’. Ook geniet u van een kop koffie bij de Starbucks op de stoelen van Jess Design, of van het diner bij een sushi bar in Noorwegen.

Eetkamerstoelen en fauteuils

In de ruime collectie vindt u bijzondere eetkamerstoelen en fauteuils voor zowel een modern als een klassiek interieur. Door de keuze uit stoffen en leersoorten stelt u een eenvoudig een Jess Design meubel naar wens samen. In de fauteuils van het design merk zakt u heerlijk weg, zoals Jess Design Beal. Of kies voor de doorleefde robuuste look, in combinatie met het slanke metalen onderstel die u terug vindt in Jess Design Earl of fauteuil Cuscini.

Jess Design meubelen bij Eijerkamp

Stap in de pure wereld van Jess Design. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het kiezen van het juiste meubel voor uw interieur. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkels om het comfort en design van Jess Design te ervaren!