Skip to content
Passe Partout Zania Hoekbank
Passe Partout Zania Hoekbank
Vanaf 4786.-
Vergroten
  • Passe Partout Zania Hoekbank
1/15
Item 1 of 15

Passe Partout Zania Hoekbank

Vanaf 4786.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Zania Hoekbank

Schoonheid en comfort komen samen in Zania van Passe Partout. Deze royale hoekbank biedt tal van zitplekken op een luchtig onderstel. Zania heeft een uitnodigend karakter door toepassing van meerdere rugkussens en lendekussens. 

Passe Partout Zania bestaat uit een romp van gelaagd beukenhout met zigzagvering en drukverdeler voor een stevig, maar comfortabel zitvlak. De zitkussens bestaan uit HR schuim en Memory Comfort traagschuim. Dit draagt bij aan een comfortabele zithouding en ondersteunt het lichaam optimaal. De rug- en sierkussens bestaan uit een combinatie van donsveertjes, schuimstaafjes en dacronvezel. 

Zania bank is verkrijgbaar van compacte 2-zitsbank tot 4-zitsbank en tevens uit te breiden met lounge elementen tot een zitlandschap naar eigen voorkeur. Dankzij een breed scala van stoffen en kleuren is het bankstel volledig naar wens samen te stellen. Tevens kunnen sier- en lendekussens in andere stof uitgevoerd worden. 

Ervaar het zitcomfort van Passe Partout Zania hoekbank in onze woonwinkel, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Passe Partout Zania Hoekbank
Passe Partout Zania Hoekbank