• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Tropisch Paradijs Zomerstijl Tropisch Paradijs

Zomerstijl Tropisch Paradijs

Zomerstijl Tropisch Paradijs

Tropische prints, kleurrijke bloemen, exotische dieren en een explosie van kleuren en materialen: de zomerstijl Tropisch Paradijs is een extravagante combinatie van aaibare stoffen, brass woonitems en bijzondere blikvangers die het interieur in een handomdraai een tropische sfeer geven. Grafische patronen en strak vormgegeven meubels creëren rust en verbinden het speelse geheel.

Deze excentrieke woonstijl is overgewaaid vanuit het Caribisch gebied. De kleurrijke straten van Havana vormen een inspiratiebron voor het gedurfde kleurgebruik in het tropisch interieur. Kies voor een mix van felle kleuren en pasteltinten voor een gewaagd colour blocking effect of combineer kleuren uit hetzelfde palet voor rust en eenheid.

Creëer in 3 stappen een Tropisch Paradijs

1. Kies voor kleur! Een mix van vrolijke kleuren vormt de basis voor de zomerstijl Tropisch Paradijs. Kies voor een felle kleur in combinatie met zachte pasteltinten om het geheel zomers zacht te houden.

2. Toekans en luipaarden, tropische bloemen en spiegels in de vorm van ananassen: in deze zomerse woonstijl is niets te gek! Mix en match verschillende blikvangers voor een speels en exotisch geheel.

3. Ranke meubels brengen rust en eenheid in deze extravagante woonstijl. Minimalistisch vormgegeven stoelen, een bank op poten en luchtige bijzettafels combineren perfect met de bonte kleuren en aaibare materialen in het tropisch paradijs.

Zomerstijl Tropisch Paradijs