• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Soft Tones Zomerstijl Soft Tones

Zomertrend Soft Tones

Zomertrend Soft Tones

Denk je aan Japan, dan denk je aan zachte serene kleuren, ruimte voor stilte en ontspanning, origami vouwkunst en de zachtroze Japanse kersenbloesem die het land in het voorjaar volledig in roze hult. Stuk voor stuk elementen die de perfecte basis vormen voor een fris zomers Soft Tones interieur. Met een royale grijze hoekbank als middelpunt voer je deze fijne zomertrend eenvoudig door in je eigen zomerhuis!

Zachte tinten vormen de basis voor dit lichte, basic interieur waarin een ingetogen kleurenpalet in nude-tinten, zachtroze en wit de boventoon voert. Met de toevoeging van de juiste accessoires en een spannende mix aan structuren, vormen en materialen maak je met kleine veranderingen al een groot verschil en breng je het Soft Tones zomerinterieur tot leven! De stoffen hoekbank, het grof gebreide vloerkleed, de houten wandplank, een sierkussen met geometrisch 3D-patroon en een salontafel ingelegd met witte tegels zorgen voor een spannend contrast. Voor een subtiele ‘touch of color’ mogen een aantal planten niet ontbreken!

Zomertrend Soft Tones

Trendtip: Verander jij je interieur het liefst met de seizoenen mee? Of kun je niet kiezen tussen verschillende Zomerstijlen? Met een grijze hoekbank als goede basis en de toevoeging van accessoires bereik je snel een groots effect. Zo creëer je eenvoudig een Soft Tones interieur, maar verander je ook gemakkelijk naar een van de andere Zomerstijlen: Funky Forest, Miami Vice of Sunny Shades!

Zomertrend Funky Forrest > Miami Vice > Zomertrend Sunny Shades >