Skip to content
Arco Shift Eettafel
Arco Shift Eettafel
Vanaf 7139.-
Vergroten
  • Arco Shift Eettafel
1/20
Item 1 of 20

Arco Shift Eettafel

Vanaf 7139.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Shift Eettafel

Minimalistisch, rank en organisch vormgegeven: in eettafel Shift van designer Jorre van Ast (1980) voor Arco komen functionaliteit en esthetiek samen in een tijdloos ontwerp.

De Shift is ontworpen op basis van het zogenoemde duramas principe: de binnenste kern van de tafel is gemaakt van plaatmateriaal en verlijmd met een toplaag van semi-massief hout. Door te kiezen voor de productiemethode heeft de tafel alle voordelen van een massief houten eettafel, maar wordt tegelijkertijd spaarzaam omgegaan met schaars hardhout. Het houten tafelblad wordt ondersteund door een aluminium frame dat door de taps toelopende poten een elegante uitstraling heeft.

Shift van Arco is een duurzame keuze: de houten onderdelen van de tafel worden vervaardigd in de Arco fabriek in Winterswijk. De aluminium delen worden door een partner van het Dutch Designmerk elders in Nederland geproduceerd. De tafel kan compleet gedemonteerd worden, waardoor de Shift ook op lange termijn een duurzame keuze is: alle onderdelen kunnen worden hergebruikt.

Eettafel Shit van Arco is verkrijgbaar in diverse hoogwaardige materialen en verschillende afwerkingen. Optioneel is de tafel te voorzien van een uitschuifbaar tafelblad om zo, indien gewenst, extra oppervlak te creëren.

Ontdek de mogelijkheden van Arco eetkamertafel Shift in onze woonwinkel in Zutphen!

Arco Shift Eettafel
Arco Shift Eettafel