Skip to content
Vergroten
  • Bodilson Square Bank
1/2
Item 1 of 2

Bodilson Square Bank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bodilson Square Bank

Bank Square van Bodilson is een royale zitbank. Door de prachtige lage rug en de hoge, losse kussens wordt de bank ruimtelijk gepresenteerd. Door de diepe zitting van de bank heb je genoeg ruimte voor al je gasten. De zitbank heeft een gecapitonneerde zitting met mooie details waardoor je ultiem comfort ervaart. Getoond model is voorzien van stof in de kleur grijs waardoor het zitmeubel makkelijk te combineren is in diverse woonstijlen.

Naast de Square bank is de bank ook verkrijgbaar in andere opstellingen zoals bijvoorbeeld een 3-zitsbank en hoekbank. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse opstellingen en afmetingen. Daarnaast kan de bank geleverd worden in verschillende stof- en leersoorten in diverse kleuren.

Het onderstel van deze zitcombinatie typeert de zitbank. Het doorlopende design frame oogt subtiel waardoor de bank een unieke uitstraling krijgt. Je ontdekt de mogelijkheden van de Square bank van Bodilson in een van onze Eijerkamp winkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620841
Breedte 186 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 102 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 82 cm
Materiaal Stof
Kleur Cima
Merk Bodilson
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Square serie Bekijk ook Meer uit deze serie