Skip to content
Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil
Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil
Van 2299.- Voor 1899.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil
1/10
Item 1 of 10

Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil

Van 2299.- Voor 1899.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil

Roos Reedijk x Eijerkamp

De fauteuil Bien uit de Eijerkamp x Roos Reedijk Collectie is zowel een meesterwerk van comfort als een symbool van verfijning en stijl.
Deze unieke zitmogelijkheid is een exclusief ontwerp dat voortkomt uit het doordachte design van tv-stylist Roos Reedijk, in nauwe samenwerking met Eijerkamp.

Deze opvallende creatie is vernoemd naar Bien, de dochter van Roos. Bovendien is deze stoel een eerbetoon aan Roos' dromen om op eindeloos comfortabele wijze te kunnen ontspannen. Of je nu je benen over de armleuningen wilt laten hangen of jezelf wilt laten omhelzen door haar ronde vormen, met fauteuil Bien is alles mogelijk. Bien nodigt uit om comfortabel plaats te nemen en vrij te genieten, zonder grenzen of beperkingen.

Samen met Lotte Eijerkamp heeft Roos elk aspect van de collectie zorgvuldig samengesteld, van het initiële ontwerp tot de laatste finishing touch. Dit resulteert in een unieke mix van esthetiek en functionaliteit, waardoor de fauteuil een waardevolle toevoeging is aan elk interieur. Bien is met zorg vervaardigd in Nederland en wordt bekleed met een exclusieve stoffering die speciaal door Roos is ontworpen. Daarnaast kan de fauteuil worden gepersonaliseerd met behulp van diverse stofferingen en kleuren.

Ontdek fauteuil Bien uit de Eijerkamp x Roos Reedijk Collectie direct online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil
Eijerkamp Collectie Bien Fauteuil
Meer uit de Bien serie Bekijk ook
Meer uit de Bien serie Bekijk ook