Skip to content
Artifort Orange Slice Fauteuil
Artifort Orange Slice Fauteuil
Van 2300.- Voor 1999.-
Vergroten
  • Artifort Orange Slice Fauteuil
1/12
Item 1 of 12

Artifort Orange Slice Fauteuil

Van 2300.- Voor 1999.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Artifort Orange Slice Fauteuil

Selected by Frans Uyterlinde!

Nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp fauteuil Orange Slice van Artifort geselecteerd in de exclusieve stof Arda met rood frame door Frans Uyterlinde, bekend van vtwonen. “Ik hou van statements in een interieur. Het is daarom ook een hele eer dat ik, speciaal voor Eijerkamp, zo’n iconische stoel mocht samenstellen in deze uitgesproken combinatie van een roze stof met dieprood onderstel.”

Fauteuil Orange Slice uit de collectie van Artifort is een ontwerp van de Franse industriële ontwerper Pierre Paulin (1927-2009). De designer heeft met zijn kunstwerken al diverse toonaangevende awards op zijn naam staan, zoals de Industrial Design Award. In 1960 ontwierp Paulin de Orange Slice, dat inmiddels een ware klassieker is geworden. 
De stof is geïnspireerd op het mos uit de natuur en bestaat voornamelijk uit wol. Tijdens het maakproces van het materiaal in Nederland wordt het watergebruik geminimaliseerd, wat zorgt voor een duurzaam effect. 

Orange Slice fauteuil is een iconisch meubelstuk en geïnspireerd op sinaasappelpartjes, zoals de naam al doet vermoeden. De fauteuil bestaat uit twee identieke schelpen die los lijken te liggen op het ranke onderstel. Fauteuil Orange Slice belichaamt het samenkomen van tijdloos design en hedendaags vakmanschap. 

Ontdek alle mogelijkheden voor de Orange Slice fauteuil uit de collectie van Artifort in onze woonwinkels of vraag een offerte aan.

Prijs is als getoond in stof Arda (kleur 933407) en onderstel in Black-Grey of Black-Red.

Artifort Orange Slice Fauteuil
Artifort Orange Slice Fauteuil