Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • HKliving Pillar Wandtafel
1/10
Item 1 of 10

HKliving Pillar Wandtafel

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HKliving Pillar Wandtafel

Haal de klassieke oudheid in huis met de Pillar sidetable van HKliving. Deze chique bijzettafel doet, met dank aan zijn geribbelde pilaren en ovale vorm, terugdenken aan de tijd van de Grieken en Romeinen en geeft je interieur een eigentijds maar klassiek tintje.

Pillar van HKliving is vervaardigd uit een combinatie van hout en MDF en perfect te combineren met andere items uit de Pillar serie. Shop sidetable Pillar van HKliving online of bezoek onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636377
Breedte 140 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Sungkai, MDF
Kleur White
Merk HKliving
Woonstijl Design, Klassiek, Retro
Barcode 8718921031356
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen