Skip to content
Montis Back Me Up Fauteuil
Montis Back Me Up Fauteuil
Vanaf 2179.-
Vergroten
  • Montis Back Me Up Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Montis Back Me Up Fauteuil

Vanaf 2179.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Back Me Up Fauteuil

De Montis Back Me Up Lounge chair is een ontwerp van Dutch Designer Arian Brekdveld (1968), afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Met zijn tijdloze en succesvolle ontwerpen wist de designer zelfs het Museum of Modern Art in New York te bereiken! Back Me Up Lounge is geïnspireerd op de volumineuze clubfauteuil. Door de ronde vorm van de rug die doorloopt tot in de elegante armleuning, sluit u zich af van de ruimte en ervaart u totale ontspanning.

Back Me Up is leverbaar in diverse rijke stoffen en prachtige leersoorten in een uni-stoffering of een duo-stoffering. De buitenkant van de rug en de binnenzijde van de rug en zitting kunnen afzonderlijk bekleed worden. Voor het onderstel heeft u de keuze uit een metalen draaivoet in aluminium: geborsteld of mat zwart. De Lounge Chair is ook leverbaar met een vierpoot eiken blank matgelakt, wit geolied en zwart carbon gebeitst en in noten mat gelakt.

Ontdek de mogelijkheden van de Montis Lounge Chair bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!