• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Montis Playtime Volleybal is ontworpen door Studio Job (Job Smeets en Nynke Tynagel). Een uniek designobject, maar daarnaast ook functioneel en flexibel. Zo is de Playtime van Montis ook toe te passen als zitelement! Het uitgangspunt voor dit ontwerp is het interieur dat als speeldveld dient. De romp van de bal is gevormschuimd en van polystreen, het MDF onderstel in zwart heeft een fluwelen afwerking die er voor zorgt dat de poef makkelijk verplaatst kan worden.

Deze uitvoering van de Montis Playtime wordt geleverd in de Volley, bekleed met leder in Rancho Castanya. De Playtime is ook leverbaar in de uitvoering Foot in twee verschillende kleuren.

Kenmerken
Artikelnummer 1535721
Breedte 50 cm
Hoogte 46 cm
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Montis
Make-over vtwonen Aflevering 4 najaar 2017
Aantal
710,- Gratis verzending