• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Spoinq

Spoinq

Spoinq

Met de Spoinq meubels kunt u vele kanten op! Zo zijn de duurzaam geproduceerde tafels en stoelen van Spoinq geheel naar wens samen te stellen. Productie vindt plaats in eigen land, hierdoor kunnen de meubels binnen 2 tot 3 weken geleverd worden. Laat u inspireren en adviseren door de Spoinq collectie online of in onze winkels! Lees verder >

Spoinq meubels

Spoinq: Live life, love

Spoinq is een trendy woonmerk met een persoonlijke touch. Pure en eerlijke ontwerpen vervaardigd uit duurzaam geproduceerde materialen en tot in detail afgewerkt. Samenwerkingen met bekende ontwerpers, zoals Roderick Vos en Gerard van den Berg, hebben geresulteerd in een collectie hoogwaardige industriële meubels met een eigen karakteristieke uitstraling. Maar niet alleen bekende designers, ook jonge ontwerpers krijgen de kans om samen met Spoinq meubels te ontwerpen. Een unieke collectie om van te houden; life live, love Spoinq!

Ontwerpen naar wens

Met Spoinq ontwerpt u in slechts 5 stappen een unieke stoel, volledig naar wens. Zo bestaat de stoffencollectie uit maar liefst 144 verschillende stoffen, zoals bijzondere motieven uit Zweden. Of kies voor een houten kuip of leren bekleding voor uw nieuwe Spoinq stoel. Ook qua onderstel heeft u keuze uit diverse modellen; een piramide en een square vorm, zowel in staal als hout. Tevens zijn de stoelen uit te breiden met eiken houten armleuningen, zo kunt u met de Spoinq meubels elk interieur inrichten!  

Trendy stoelen van Spoinq

Het productieproces van de Spoinq vindt plaats in eigen beheer in Nederland, hierdoor kunnen de meubels snel geleverd worden. Bij Eijerkamp vindt u zowel de Square als de Beeche stoel van Spoinq in de collectie. Geschikt voor diverse woonstijlen, zowel in basic als kleurrijke uitvoeringen. Daarnaast zitten de Spoinq stoelen ook nog eens heerlijk!

Spoinq bij Eijerkamp

De meubels van Spoinq zijn niet alleen geschikt voor de woonruimte, maar komen ook in onder andere vergaderruimtes perfect tot recht. Daarnaast zijn de stoelen te vinden in diverse restaurants in Nederland. Bestel Spoinq eenvoudig online of laat u adviseren in een van onze winkels!