• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Stressless You

Stressless You

Stressless You

Stressless You combineert het beste van twee werelden; Design & Comfort. De jonge collectie van Stressless, met een heerlijk zitcomfort en Scandinavisch design! Stijlvol, modern en minimalistisch zonder het comfort uit het oog te verliezen. Bekijk de collectie fauteuils en banken online bij Eijerkamp of kom proef zitten in onze Stressless Studio! Lees verder >

Stressless You

Stressless You: Designed for Comfort

Met Stressless You haalt u het beste van twee werelden in huis: Design & Comfort.  Stressless You is het vernieuwde concept van het Noorse designmerk Ekornes, waarbij het Scandinavische design perfect verenigd  wordt met het sublieme zitcomfort.  Geef uw interieur een luxueuze en moderne uitstraling én ervaar het comfort van Stressless in een nieuw jasje. De heldere en minimalistische collectie van Stressless You is perfect voor een modern interieur, maar staat ook prachtig in een stoer lifestyle interieur. Stressless You ziet dat ieder individu comfort op een andere wijze ervaart, en speelt hier perfect op in door de uitgebreide keuzes in comfort, design en materialen.

Design voor ieder interieur

De collectie banken en fauteuils passen perfect in het hedendaagse Scandinavische interieur, van modern tot lifestyle. De nieuwste innovatieve Stressless You bankstellen en fauteuils zijn geheel naar wens samen te stellen. Van design tot de materiaalkeuze  en van het zitcomfort tot de vormen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit diverse leersoorten van hoogstaande kwaliteit en 4 verschillende kwaliteitsstoffen in wel 30 kleuren! En wil u het Scandinavische design in zijn totaliteit ervaren? Vervang het metalen onderstel voor een houten onderstel en creëer een stoer effect in uw interieur!  

BalanceAdapt en Plus systeem

Stressless You biedt iedereen een perfecte zithouding door het BalanceAdapt en Plussysteem. Leun heerlijk achterover en de fauteuil of bank past zich automatisch aan uw bewegingen aan. Het BalanceAdapt systeem is geïntegreerd in de Stressless You banken Michelle en Julia. Doordat de bank automatisch meebeweegt met de bewegingen die u maakt, ervaart u in iedere gewenste positie een heerlijk zitcomfort. Het systeem wordt geactiveerd door lichaamsgewicht en werkt automatisch, zonder afstandsbediening of hendel. En wilt u even liggen? De banken bieden u tevens horizontaal de perfecte ondersteuning voor het gehele lichaam. De Stressless You fauteuils James, John en Michael zijn voorzien van het Plustm systeem. In iedere gewenste positie ervaart u de optimale ondersteuning van de rug, schouders en nek. Net als het BalanceAdapt systeem past ook het Plus tm systeem zich automatisch aan, door middel van lichaamsgewicht.  Zo kunt u zich in iedere zithouding volledig ontspannen.  

Ervaar Stressless You

Na een chaotische dag helemaal tot rust komen en ontspannen? Toe aan een time-out en wat tijd voor uzelf? Luxueus relaxen doet u in de banken en fauteuils van Stressless You. Onze deskundig adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw gewenste zitmeubel, dat perfect bij uw lichaam en houding past. Ervaar het ultieme zitcomfort en het prachtige design van Stressless You in onze Stressless Studio in Veenendaal en Zutphen.