• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Botanische Jungle Zomerstijl Botanische Jungle

Zomerstijl Botanische Jungle

Zomerstijl Botanische Jungle

Botanische prints, heel veel groene planten en natuurlijke materialen zoals robuust hout, vergrijsde steensoorten, fijne rotan en geschuurd leder zijn onmisbaar in de zomerstijl Botanische Jungle! Combineer deze ruwe materialen met doorleefde, zachte stoffen voor een knus geheel.

Het kleurenpalet van de Botanische Jungle is basic: lichte natuur- en grijstinten vormen de basis. Met planten en botanische prints voeg je een kleuraccent toe in deze woonstijl. Wil je meer kleur toevoegen? Kies dan voor een bank of fauteuil in een gedurfde groene stof!

De oorsprong van deze woonstijl vind je in de wetenschap. Het woord botanisch verwijst naar de plantkunde en is geïnspireerd op de mediterrane plantentuinen die verbonden zijn aan dit vakgebied. In deze plantentuinen vind je bijzondere planten uit alle windstreken die de inspiratiebron vormen voor deze groene woonstijl.

In 3 stappen naar een Botanische Jungle:

1. Ga voor groen! Voor de zomerstijl Botanische Jungle geldt: hoe meer planten, hoe beter! Mix en match verschillende soorten en maten voor het echte buiten gevoel.

2. Gebruik natuurlijke materialen als rotan en robuust hout om je interieur een natuurlijke uitstraling te geven. Combineer deze ruwe materialen met doorleefde stoffen voor een aaibaar geheel.

3. Maak een statement in je woonruimte met een grote botanische print! Een mooie poster of strook behang geeft je interieur in een handomdraai een botanische sfeer.

Zomerstijl Botanische Jungle